Meditația Cafelei - Arma secretă pentru a planta noi tipare mentale puternice | Slefuitorul de Diamante

Meditația Cafelei – Arma secretă pentru a planta noi tipare mentale puternice

Una din vorbele des întâlnite la Geshe Michael Roach atunci când vorbește despre sistemul Diamond Cutter vs. alte sisteme este următoarea: “Dacă un sistem este adevărat, atunci ar trebui sa fie simplu și plăcut de pus în practică.”

Nu este deloc adevărat că dacă vrei să plantezi noi tipare mentale puternice, e nevoie de mult efort și de stres. Dacă înțelegi cu adevărat acest sistem, realizezi că este chiar opus față de restul : Atunci când aplici cele mai eficiente unelte spirituale, cele mai puternice chei ale succesului, prin definiție sunt simple, plăcute și ușor de pus în practică.

Meditația Cafelei (Coffee Meditation) – pasul 4 din sistemul DCI, este una din cele mai plăcute practici, dar și cea mai puternică și absolut necesară pentru ca tiparele mentale să se dezvolte. Dacă sari peste Meditația Cafelei, sari peste succes și fericire.

GMR : “Meditația Cafelei face diferența între a ți se îndeplini tot ce-ți dorești de la viață, sau nu. Nu fi dezamăgit pentru cât de simplu este s-o faci, sau faptul că te gândești la toate lucrurile bune pe care le faci pentru ceilalți nu este o activitate intensă.” ~ din cartea Karma Iubirii.

Urmărește acest material video în care Geshe explică cât de simplu se face Meditația Cafelei.

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.