MK Lecția 3 : Menținerea parteneriatelor de succes | Slefuitorul de Diamante

MK Lecția 3 : Menținerea parteneriatelor de succes

Tot din perspectiva Deciziilor conflictuale (Diamond Deals), analizăm în acest episod, relația cu furnizorii unei afaceri.

Ce e de reținut, este că în abordarea Managementului Karmic, nu se consideră nici un partener de afacere ca fiind permanent deficitar și neschimbător în relația cu afacerea ta. Calitatea unui partener ca fiind permanent și neschimbător este asociată existenței intrinseci, ceea ce, după cum probabil te-ai obișnuit până acum, este o atitudine extremă în gândire, ce nu poate exista cu adevărat și care nu ne folosește pe termen lung.

Aplicând principiile managementului karmic, pui bazele unor relații de business de lungă durată, iar pe măsură ce timpul trece, aceste relații devin din ce în ce mai satisfăcătoare.

Urmărește episodul până la capăt ca să afli mai multe detalii despre cum poți menține parteneriatele de succes.

PS. Iar în caz că dorești să înveți mai mult, îți recomand să participi la cursul Management Karmic.

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.