MK Lecția 5 : Ce minte este cu adevărat sub control | Slefuitorul de Diamante

MK Lecția 5 : Ce minte este cu adevărat sub control

În acest episod din Wisdom Challenge, Liviu te provoacă la un mic test de atenție.

Antrenamentul mental (prin meditație) este un element de bază în tot ceea ce aplicăm zi de zi prin sistemul DCI. Fără antrenamentul mental practic nu se produc schimbări. Sau dacă se produc, durează mult timp până vezi vreun rezultat, suficient cât să-ți pierzi interesul pentru acest sistem.

Există 2 aspecte ale minții :

a) Mintea înțeleaptă, limpede, care ia decizii corecte și a cărei intuiție funcționează mereu, și…

b) “Mintea secretarei”, cea care aleargă mereu în toate direcțiile, mereu ghidată de compulsiile dorințelor și aversiunilor.

Sănătatea mentală, puterea atenției, puterea discernământului, sunt elemente esențiale în business. Dacă atenția nu poate sta nici măcar 10 secunde nemișcată pe un obiect, cum te poți aștepta să iei decizii corecte în business?

Ascultă așadar ce are Liviu de spus și vezi în cazul tău care minte este cu adevărat în control !

Spor la grădinărit !

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.