MK Lecția 8 - Reinvestește succesul ! | Slefuitorul de Diamante

MK Lecția 8 – Reinvestește succesul !

Am ajuns și la ultima lecție introductivă pentru cursul Management Karmic: “Reinvestirea Succesului.” Și după cum probabil te-ai obișnuit până acum, nu discutăm aici despre reinvestirea convențională a succesului, ci mai degrabă, reinvestirea în tipare mentale similare ce te-au adus în acest punct.

Pentru că după cum bine a spus maestrul Vasubandhu (secolul 4), “Tiparul mental ce a produs rezultatul se consumă”. Așadar, avem nevoie să fim conștienți că nu avem cum să menținem succesul în afacerea noastră atâta timp cât nu-l dăm mai departe partenerilor noștri karmici.

În acest mic material, vom face o mică demonstrație pe baza potențialului ascuns al celor 3 sfere:

  • Tu și afacerea ta,
  • Partenerii tăi și
  • Relația dintre voi.

Toate cele 3 sunt interdependente. Nu există afacere de succes fără activitatea de a susține, partenerii săi de succes. Este imposibil de menținut această percepție fără a perpetua succesul în exterior la parteneri.

PS. Am primit cereri și este foarte posibil să mai organizăm cursul Management Karmic și pe viitor, dar până atunci, dacă vrei să înveți să aplici în afacerea ta acest stil de management, te poți înscrie pentru cursul online aici – Curs Online MK.

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.