Muniție pentru întreaga viață! | Slefuitorul de Diamante

Muniție pentru întreaga viață!

O metoda prin care să fii fericit zi de zi

Gânditorii budiști spun că una e să reușești în viață  – să dobândești succesul material, de pildă – și cu totul altceva e să te bucuri de reușită.

Una dintre metodele prin care poți să fii fericit zi de zi în timp ce te străduiești să obții succesul în activitatea ta este să înveți cum să îți “setezi ziua”

Înțelepții tibetani numesc acest proces „penpa tang”. Expresia înseamnă să dai tonul întregii zile petrecând câteva momente în liniște, dimineața; totodată, se apropie ca sens de o altă expresie care înseamnă “a slobozi o săgeată”.

Acest moment de liniște pe care îl petreci dimineața, stând singur în tăcere deplină și pregătindu-ți gândurile pentru ziua care începe, este asemenea carnețelului cu șase însemnări: absolut esențial pentru a putea duce la bun sfârșit sarcina de a atrage de partea ta reușita deplină pe plan personal și în afaceri în anii care vor urma”

(Șlefuitorul de Diamante, cap. 9, Pregătirea pentru o nouă zi cu ajutorul momentului de liniște, pag. 196)

Cum e mai bine să încheiem momentul de liniște?

Înțelepții tibetani spun că aceasta ar trebui să fie ultima parte a momentului de liniște de dimineața: clipele în care îți imaginezi  că ești persoana cea mai împlinită, cea mai înțeleaptă și cea mai plină de compasiune la care te poți gândi. În liniștea pe cale să se destrame care precedă momentul în care te vei da jos de pe canapea, stai câteva minute și străduiește-te să te vezi așa cum ai putea fi. Acest lucru îți imprimă în minte un tipar foarte puternic care te va ajuta să ajungi așa într-o bună zi. Vei vedea!

(Șlefuitorul de Diamante, cap. 9, Pregătirea pentru o nouă zi cu ajutorul momentului de liniște, pag. 207)

Muniție pentru întreaga viață 😊

Dacă îți păstrezi obiceiul însemnărilor de șase ori pe zi și pe cel al meditației în tăcere în fiecare dimineață, în scurt timp vei constata că, puțin câte puțin, ziua ta de lucru începe să se schimbe. Încet, dar sigur, refuzul tău de a perpetua ciclul negativității începe să facă ordine în viața ta, puțin câte puțin în fiecare ungher. Mai întâi dispare o problemă, apoi încă una. Această persoană agasantă se transformă în prieten; alta este transferată; alta se mută la altă firmă și în cele din urmă, începi să vezi că ești înconjurat de oameni care îți plac și că munca ta e deopotrivă motivantă și încununată de succes.

Momentul de liniște de dimineață, pe lângă faptul că îți pune la dispoziție muniție suficientă pentru o viață întreagă pentru a rezolva problemele întâmpinate la serviciu, are efectul de a-ți menține în permanență spiritul mult mai mulțumit și mai împăcat.

(Șlefuitorul de Diamante, cap. 10, Cum să-ți păstrezi mintea limpede și corpul sănătos de la un an la altul, pag. 209)

About the Author Livia Soare

Livia este trainer acreditat în sistemul Șlefuitorului de Diamante. După ce a lucrat mulţi ani în domeniul juridic, în septembrie 2015 a descoperit principiile Şlefuitorului de Diamante, care au devenit un mod de viaţă şi care au au condus-o pas cu pas către descoperirea propriei misiuni în viaţă: aceea de a preda şi a duce mai departe aceste învăţături din sistemul Diamond Cutter.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.