A avea sau a nu avea o relatie implinita? | Slefuitorul de Diamante

A avea sau a nu avea o relatie implinita?

Urmărește mai jos un interviu cu Florin Pasat, despre ce înseamnă o relație împlinită!

In toata “industria” dezvoltarii personale se vorbeste de cele 3 planuri ce trebuie asigurate pentru o viata fericita: planul financiar, planul relational, planul sanatatii.

In opinia ta, exista o ierarhie intre ele? Este una mai importanta decat celelalte doua? Sau este una care le genereaza (contribuie) la dezvoltarea celorlalte 2 planuri?

Florin Pasat – La inceput am crezut ca din aceste 3 domenii: bani, relatii, sanatate – banii sunt cei mai importanti dar pe masura ce am crescut…mi-a crescut intelepciunea – ca sa zic asa – mi-am dat seama ca toate cele 3 domenii sunt importante si pot fi considerate ca picioarele de la o masa cu 3 picioare. Ce inseamna asta? Sunt persoane care au foarte multi bani, mii, zeci, milioane de euro dar au platit pentru acesti bani cu relatiile sau cu sanatatea … si am cunoscut persoane cu foarte multi bani in cont care aveau si o relatie implinita dar mai aveau un pic si cadeau in depresie. Si atunci, care e rostul de a avea bani in cont si a nu putea sa te bucuri de viata?

Pe de alta parte, sunt persoane – de obicei cele fara bani – care spun ca iubirea e totul, ca dragostea e foarte importanta.

Sunt de acord ca dragostea e importanta iar atunci cand sunt plecat prin tara ca sa sustin seminariile si workshopurile „Atrage Abundenta”, imi sun sotia sau, daca sunt impreuna cu sotia mea, o sunam pe fiica noastra sa vedem ce face … iar la finalul lunii vine factura pentru telefon. Acum….eu nu pot plati factura de la telefon cu dragoste si cu imbratisari dupa cum nu pot sa imi platesc nici benzina pentru masina cu imbratisari.

E ok sa iti iubesti familia dar daca nu ai bani ca sa asiguri familiei un standard de viata ridicat, nu ai bani ca sa iti asiguri o sanatate corespunzatoare, foarte curand vei deveni o povara pentru familia ta.

Pe de alta parte, de-a lungul timpului, am vorbit in fata a peste 20.000 de oameni si nu am intalnit nicio persoana care sa spuna: sunt sanatoasa, nu am o relatie si nu am nici bani dar sunt foarte fericita. Si atunci … cele 3 domenii sunt la fel de importante. Acum apare intrebarea: cu care domeniu sa incep sa lucrez prima data? Incep sa lucrez la bani? Incep sa lucrez la relatii? Incep sa lucrez la sanatate?

Cred ca e mai putin important. Important este ca pe masura ce lucrezi la un domeniu, sa nu uiti si de celelalte si sa le construiesti pe toate in paralel.

Daca te-am intrigat, citeste intreg interviul cu Florin Pasat: http://www.relatieimplinita.ro/avea-sau-nu-avea-o-relatie-implinita/

Acest articol a aparut prima data pe http://www.relatieimplinita.ro/

About the Author Livia Soare

Livia este trainer acreditat în sistemul Șlefuitorului de Diamante. După ce a lucrat mulţi ani în domeniul juridic, în septembrie 2015 a descoperit principiile Şlefuitorului de Diamante, care au devenit un mod de viaţă şi care au au condus-o pas cu pas către descoperirea propriei misiuni în viaţă: aceea de a preda şi a duce mai departe aceste învăţături din sistemul Diamond Cutter.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.