Of, corelațiile astea :) | Slefuitorul de Diamante

Of, corelațiile astea :)

În articolul de azi, vom aborda Corelaţiile dintre acţiunile specifice, tiparele asociate lor şi ceea ce ne fac ele să vedem!

 

  1. „Ca să te vezi pe tine reuşind în afaceri şi prosperând din punct de vedere fiananciar, imprimă-ţi în subconştient tipare legate de acest rezultat cultivând o stare de spirit plină de generozitate.”
  2. „Ca să te vezi pe tine într-o lume care este măcar la modul general, un loc foarte ferici, imprimă-ţi în subconştient tipare corespunzătoare cultivând un mod de viaţă plin de moralitate”
  3. „Ca să te vezi pe tine deopotrivă sănătos din punct de vedere fizic şi atrăgător, imprimă-ţi în subconştient tipare corespunzătoare refuzând să te infurii vreodată”
  4. „Ca să te vezi pe tine ca pe un leader deopotrivă în viaţa personală şi în afaceri, imprimă-ţi în subconştient tipare implicându-te bucuros în demersuri constructive şi utile”
  5. „Ca să te vezi pe tine capabil să îţi focalizezi mintea în permenenţă, imprimă-ţi în subconştient tipare corespunzătoare practicând metode prin care să accesezi stări de concentrare profundă sau de meditaţie”
  6. „Ca să te vezi pe tine eliberat dintr-o lume unde lucrurile nu merg aşa cum vrei tu, imprimă-ţi în subconştient tipare corespunzătoare însuşindu-ţi principiile potenţialului ascuns şi al tiparelor mentale.”
  7. „Ca să te vezi pe tine obţinând tot ce ţi-ai dorit vreodată şi ca să îi vezi şi pe cei din jur obţinând tot ce şi-au dorit vreodată, imprimă-ţi în subconştient tipare corespunzătoare cultivând o atitudine plină de compasiune faţă de cei din jurul tău”

Și acum, o sinteză a acestor corelații, dar într-o manieră mai poetică:

“Dăruirea înseamnă să împarţi altora ce ai,

Iar morala înseamnă să faci bine celorlalţi.

Răbdarea înseamnă să te lepezi de mânie,

Iar străduinţa este bucuria care sporeşte tot ce e bun.

Concentrarea este încordarea minţii într-un

Singur punct, lipsit de gânduri rele,

Iar înţelepciunea hotărăşte ce este adevărul.

Compasiunea este un soi de inteligenţă superioară,

Împletită strâns cu iubirea pentru tot ce vieţuieşte pe pământ.

Actul dăruirii aduce belşug

Din morală izvorăşte o lume bună,

Răbdarea aduce frumuseţe, străduinţa te înalţă,

Concentrarea aduce pace,

Din înţelepciune vine libertatea;

Iar compasiunea înfăptuieşte toate lucrurile spre care năzuim”

(Şlefuitorul de Diamante, cap. 7, Corelaţiile sau problemele obişnuite întâlnite în afaceri şi adevăratele soluţii pentru ele, pag. 113-115)

 

About the Author Livia Soare

Livia este trainer acreditat în sistemul Șlefuitorului de Diamante. După ce a lucrat mulţi ani în domeniul juridic, în septembrie 2015 a descoperit principiile Şlefuitorului de Diamante, care au devenit un mod de viaţă şi care au au condus-o pas cu pas către descoperirea propriei misiuni în viaţă: aceea de a preda şi a duce mai departe aceste învăţături din sistemul Diamond Cutter.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.