| Slefuitorul de Diamante

 

Pachetul DCI Express Training pentru Companii

Dacă îți dorești o incursiune în Principiile DCI pentru firma ta (Startup sau Companie), Diamond Cutter Romania oferă pachetul Express Training pentru Companii, alături de 2 Traineri DCI Seniori pentru companii din România.

workshopteams

DCI Express Training este un pachet de 4 workshop-uri plus 4 sesiuni follow-up. Programul structurat într-un mod compact, eficient și cu o abordare particularizată pentru compania ta.

În cadrul workshop-urilor, participanții sunt provocați să folosească principiile DCI pentru a găsi împreună soluții la probleme reale ale companiei, pe care le-ar putea întâlni și în spațiul de lucru în prezent. Scopul trainingului este de a dezvolta obiceiul de a gândi și analiza în mod regulat situațiile folosind principiile Diamond Cutter. Fluxul logic direct, împreuna cu uneltele practice și abordarea la îndemână sunt proiectate pentru a incuraja debutul în utilizarea zilnică a acestor principii pentru rezultate puternice și de durată.

Ne puteți contacta la adresa de email [contact@diamondcutter.ro] pentru detalii privind rezervări pentru pachetul de grup Express Training pentru Companii.