Pe cine angajăm în echipă? | Slefuitorul de Diamante

Pe cine angajăm în echipă?

Am auzit pe mai mulți antreprenori și oameni de business mai înțelepți decât mine zicând că atunci când angajezi pe cineva, cel mai important lucru e atitudinea. Nu prea contează ce abilități tehnice are.

Dacă are atitudinea potrivită – entuziast, dornic să învețe și să contribuie, îi place să facă treabă bună (nu să “dea spoială”), atunci poate să învețe ORICE abilitate tehnică.

Dar dacă are atitudinea nepotrivită – lipsit de entuziasm, indiferent, apatic – atunci NU CONTEAZĂ ce abilități tehnice are, pentru că mai devreme sau mai târziu va exploda ceva, nu se știe exact ce, e ca o bombă cu ceas.

Geshe zice la fel în Șlefuitor, orice chestiune tehnică se poate învăța, dar atitudinea e foarte greu de schimbat. Și un om cu atitudinea “greșită” poate trage toată echipa, tot business-ul, în jos.

Deci când căutăm autori, VA, oameni tehnici, PR, orice, zice Geshe în Șlefuitor să ne uităm la etica lor, la integritatea lor, la spiritul și inima lor. Restul vor veni de la sine.

 

About the Author Diaconu Gec

Gec Diaconu, fondatorul portalului international Reiki Rays Specialist în Marketing Online Trainer DCI România

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.