Perspectivă corectă - Legământul 10 - Cercurile concentrice | Slefuitorul de Diamante

Perspectivă corectă – Legământul 10 – Cercurile concentrice

Din momentul în care înțelegi perspectiva corectă a realității, nu mai ai parte de consecințe, cum ar fi să trăiești mereu în suferință, să fii dominat de o înțelegere defectă, să trăiești într-o realitate înșelătoare, iar în mediul extern să ai parte de eşecuri în proiecte, să aplici strategii care nu funcţionează.

Ce ai de făcut? Vizionează video cu PIXUL, ia o pauză de un minut în care să te gândești la PIX, aplică metoda celor 4 Pași pentru a planta semințe bune și fă 4 Powers pentru a dezactiva semințele rele deja plantate.

Pentru a avea perspectiva corectă a realității, ai ganduri, vorbe si actiuni și astfel ești pe PLUS.
Centru (semințe foarte bune): să prezinți PIXUL, să intelegi cum funcționează realitatea.

Cercuri (semințe bune): să citești cărțile lui Geshe Michael Roach, să privești video-urile în care se explică PIXUL și implicațiile lui, să îți iei pauze pe parcursul zilei în care să conștientizezi că lucrurile din jurul tău, acțiunile tale și gândurile tale vin de la, din tine.

Pe MINUS, ești în eroare, nu ai înțeles perspectiva corectă.

Centru (semințe foarte rele): să crezi că lucrurile, acțiunile și gândurile vin din exteriorul tău.

Cercuri (semințe rele): să dai vina pe cauze externe, să te enervezi atunci când lucrurile nu merg așa cum vrei tu, să crezi că plăcerea vine din lucruri, să încalci toate legămintele de la 1 la 9.

Așa că de oricâte ori ai ocazia explică sau urmărește explicația pixului, vacuitatea se învăța in 20 de ani, dar se poate explica în cateva minute!

Hai sa-l urmărim pe Geshe Michael Roach!

***

Legături către seria de articole despre cele 10 legăminte:

FAPTE: 1) Protejează viața, 2) Protejează proprietatea, 3) Puritate sexuală

VORBE: 4) Integritate, 5) Spune cuvinte care aduc oamenii împreună, 6) Vorbește cu blândețe, 7) Vorbește cu sens

GÂNDURI: 8) Bucură-te pentru succesul altora, 9) Compasiune pentru eșec, 10) Perspectivă corectă a realității.

About the Author Marius Dinu

Marius Robert Dinu Gazda grupului Diamond Cutter Constanta, membru fondator al clubului de vorbit in public Toastmasters Constanta, creator al proiectul “Coaching in natura cu Marius Robert Dinu".

follow me on:

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.