Pixul de 3000 de ori | Slefuitorul de Diamante

Pixul de 3000 de ori

Înțelegerea corectă a realității este unul din cele mai dificile subiecte de studiat. Deoarece suntem condiționați o bună parte din viață să vedem realitatea intrinsec, definită prin natura ei, nu prin prisma tiparelor noastre mentale.

Se zice că ai nevoie de aproximativ 3000 de ore de studiu și contemplare asupra acestui exemplu până să începi să-l înțelegi corect în toate aspectele vieții. Așa că de fiecare dată când mai discutăm despre pix, vreau să caști ochii și urechile, pentru că sigur vei avea un nou A-Ha în viața ta !

învățătura DCI vine în contradicție cu toate condiționările (antrenamentele) pe care noi le-am primit în viața asta (și probabil și în vieți anterioare). 12 ani de școală, 4-5 ani de facultate, job-ul, toate cursurile pe care le-am urmat (vânzări, negociere, marketing, management, antreprenoriat șamd) ne-au învățat să fim competitivi (e o singură pizza pentru toți) și că problema e la ceilalți, așa că trebuie să-i “lucrăm” pe ceilalți. E motivul pentru care foarte repede după ce începi procesul, corpul tau o sa se opună – într-o manieră fizică – antrenamentului pe care tocmai ți l-a prezentat Geshe Michael.

Iată mai jos un interviu pe care mi l-a luat Daniel Ghigea de la Scoala Vieții în care discutăm din nou despre pix.

Enjoy !

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.