Teoria este minunată, dar doar practica îți schimbă viața! | Slefuitorul de Diamante

Teoria este minunată, dar doar practica îți schimbă viața!

Nu știu cum sunt alții, dar eu mă indragostesc repede. Mă îndrăgostesc de idei, de cărți, de teorii, de sisteme, în prezența lor simt că trăiesc. Și cum toate sistemele si teoriile au ca punct final iubirea … mă simt incredibil în energia locului unde se întâmpla un curs, o întâlnire sau orice care presupune interacțiune umană. Atunci eu sunt eu și sunt minunat! Dar ca o orice îndrăgostire se termina și eu plec acasă, iar acasă … nu sunt chiar așa minunat!

Deși știu ce am de făcut de multe ori nu fac, mă las furat de cotidian si presat de urgențe și nu fac. Teoria este minunata, dar doar practica îți schimbă viața! Cunosc sistemul Slefuitorului de când a venit în Romania, stau bine cu teoria, dar de aplicat, aplic extrem de puțin. Sunt un om bun, simt că implinirea mea vine din a ajuta, stiu că dacă nu am chef de nimic și sunt într-o stare de “nuamchef”, neputintă, dacă un prieten mă roaga să-l ajut cu ceva … eu mă ridic și o fac. Este butonul pe care apăsa prietenii mei și eu reacționez imediat!

Păi dacă acesta este butonul ca să mă pun în mișcare, hai să-l apăsăm. Așa că natural … fac de foarte multe ori cei 4 pași, mai corect ar fi să spun că fac primii 3 pasi, adică știu ce vreau, aleg sau sunt ales să ajut pe cineva și cu tot sufletul il ajut și apoi … Pentru că nu am foarte multă încredere în mine și pentru că mintea mea este străbătută de ganduri negative cum ar fi: “nu merit”, “nu am valoare”, uit să fac ultimul pas, cel mai important, meditația cafelei, pasul care udă semințele bune plantate de mine. Asta-i soluția, nu prea fac meditația cafelei și dacă aș face-o imediat viața mea s-ar schimba.

Când vreau să schimb ceva la mine și văd că singur nu-mi prea iese, eu am învățat să apelez la un coach și el imi zice: “Marius este simplu, fă meditația cafelei!” Atunci eu mi-am amintesc că atunci când ai un obiectiv, aplici cei 4 Pași. Așa că dacă eu vreau să fac de mai multe ori Meditația Cafelei aș putea ajuta pe cineva să o facă, i-am ales pe colegii mei de grup din Constanța, oameni care studiază Slefuitorul și am făcut un grup de chat pe facebook si am început să le reamintesc că înainte de culcare să facă meditația cafelei. Ce credeti că s-a întâmplat? Cu ușurință, natural, de aproape o săptămână fac Meditația Cafelei în fiecare seara și au inceput să înflorească cele mai frumoase semințe! Cei 4 Pași și în special Meditația Cafelei m-au ajutat, mă ajută și mă vor ajuta! În articolul viitor o să-ți povestesc cum am scăpat de semințele negative plantate în trecut!

Nu uita, înainte de culcare udă semințele pozitive plantate de tine!

Mulțumiri pentru Florin Pasat si Cristina Turcanu!

P.S. Meditația Cafelei este un moment înainte de culcare in care retrăiești ceea ce ai făcut bine si adormi în starea de mulțumire și recunoștință pentru tot ce ai și faci!

About the Author Marius Dinu

Marius Robert Dinu Gazda grupului Diamond Cutter Constanta, membru fondator al clubului de vorbit in public Toastmasters Constanta, creator al proiectul “Coaching in natura cu Marius Robert Dinu".

follow me on:

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.