ACIP - Proiectul de restaurare a textelor antice | Slefuitorul de Diamante

ACIP – Proiectul de restaurare a textelor antice

Iată un proiect de suflet al lui Geshe Michael Roach: Assian Classics Input Project.

Dacă ești ca mine, probabil după ce ai citit prima dată cartea Șlefuitorul de Diamante, ai simțit s-o recomanzi mai departe celor apropiați, pentru că este într-adevăr una din cărțile ce au potențialul să schimbe radical viețile oamenilor.

Ce ai citit în Șlefuitor are la bază doar câteva din textele antice tibetane, în principal Sutra Diamantului Tăiat de Înțelepciune. Dar similar cu acest text, mai sunt alte câteva sute de mii de texte. Iar ca valoare fiecare text poate fi foarte ușor pus lângă operele lui W. Shakespeare, M. Eminescu sau alți mari clasici ai literaturii mondiale.

Acesta este proiectul ACIP, de restaurare a textelor antice și punerea lor la dispoziție în contexte relevante pentru societatea din ziua de azi. Prin simplul fapt că spui unui prieten de această carte, efectiv și tu contribui la răspândirea lor în lumea asta.

De ce?

Pentru că nici măcar aceste învățături nu există prin ele însele? Dacă dai mai departe învățătura cuiva care simți că are nevoie, atunci ghici ce? Ai plantat mai multă înțelepciune în viața ta. Iar această înțelepciune va veni sub forma altor învățături și îndrumători pe care-i vei întâlni de acum încolo și care te vor ajuta să avansezi în călătoria ta.

Ține minte, nici învățătorul și nici învățătura nu există prin ea însăși. Se plantează tiparul mental exact la fel cum plantezi tiparul mental pentru prosperitate.

După cum ai citit și în Șlefuitor, noi la nivel mondial trăim în perioada degenerării învățăturilor pe lumea asta. Foarte rar se întâmplă ca un om să se întâlnească cu dharma (calea ce-l poate elibera de toate tiparele negative) într-o viață, apoi și mai rar se întâmplă ca un om să o înțeleagă, iar apoi și mai rar ca el s-o practice cu adevărat.

Află mai multe detalii despre proiectul ACIP urmărind clip-ul de mai jos.

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.