Războinicul sfânt | Slefuitorul de Diamante

Războinicul sfânt

Mâine anul se-nnoiește

Bogăția se pornește……

 

La cumpăna dintre ani, ce poate fi mai potrivit decât un pasaj despre cum să creează bogăția conform principiilor Diamond Cutter…

“Singurul care poate într-adevăr să dăruiască celor din jur atât de mult încât să își imprime în minte tiparele care să îl facă să vadă mai târziu cum îi apare în cale o bogăție extraordinară este acela care nu a făcut o diferență prea mare între el și ceilalți.

Cel care are posibilitate să fie cu adevărat generos față de cei din jurul lui este cineva care a descoperit cel mai mare secret al vieții – cel mai mare izvor de fericire; cineva care a înțeles că a munci pentru un singur eu, o singură gură și un singur stomac este ceva profund plictisitor, neinteresant și fals în raport cu menirea noastră ca oameni.

Este foarte plăcut, este o bucurie nemaiîntâlnită și infinită să îți extinzi limitele ca să îi cuprinzi pe ceilalți și apoi să ai grijă de ei.

Și dacă toate aceste idei despre potențialul ascuns și despre tiparele mentale sunt adevărate, atunci cel mai bun mod de a avea grijă de ceilalți e să le deschidem ochii, arătându-le cum să devină și ei bogați, cum să se bucure de bogăția lor și cum să imprime un sens acestei bogații.

Dacă stăm și ne gândim, tocmai actul de a dărui în acest fel – proliferarea nelimitată a științei de a crea bogăție – este cel mai profund mijloc pentru a-ți sădi in minte semințele unei bogății pe care nici nu ți-ai imaginat-o vreodată”.

(Șlefuitorul de Diamante, cap. 15, Adevăratul izvor al bogăției sau economia nelimitării, pag. 297-298)

 

 

About the Author Livia Soare

Livia este trainer acreditat în sistemul Șlefuitorului de Diamante. După ce a lucrat mulţi ani în domeniul juridic, în septembrie 2015 a descoperit principiile Şlefuitorului de Diamante, care au devenit un mod de viaţă şi care au au condus-o pas cu pas către descoperirea propriei misiuni în viaţă: aceea de a preda şi a duce mai departe aceste învăţături din sistemul Diamond Cutter.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.