"Nu există o singură pizza pentru toți !" - Ultimul interviu cu GMR | Slefuitorul de Diamante

“Nu există o singură pizza pentru toți !” – Ultimul interviu cu GMR

Iată și ultimul interviu pe care Geshe Michael Roach l-a acordat lui Berndt Kolb.

Recomand să-l urmărești integral dacă ai timp. Dacă totuși nu stai prea bine cu timpul acum, urmărește ultima parte.

Resurse Nelimitate

Pornind de la o simplă discuție despre resursele naturale (un subiect des întâlnit în zilele noastre) și despre care toți avem părerea generală că sunt limitate, GMR ne-a explicat de ce această idee nu este adevărată în sistemul Diamond Cutter.

În sistemul convențional (the old brain) se crede că există o singură pizza pentru toți și că noi toți trebuie să ne zbatem pentru a prinde o feliuță pentru noi. Convențional e adevărat acest lucru, resursele sunt definite prin natura lor, există intrinsec în exteriorul nostru și noi trebuie să le luăm.

Dar în sistemul DCI deja nu mai este valabilă această teorie. Percepția validă că avem resurse (naturale sau de orice al fel) în jurul nostru vine dintr-un tipar mental ce a rodit în mintea noastră. Ele nu au cum să vină din nicio altă sursă. Cauza e la noi și noi am perpetuat-o în trecut prin faptul că am fost generoși cu cei care au avut nevoie.

Pe măsură ce practici acest sistem și observi rezultate în viața ta, vei prinde încredere în metodă și te vei relaxa. Goana după resurse dispare. Capeți încredere în propriile acțiuni și începi să creezi valoare pentru toți cei din jurul tău. Efectiv ajungi să creezi o nouă lume !

Hai să plantezi frumos !

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.