Meditația ca unealtă pentru evoluția personală și în carieră


Eveniment din Seria DiamondX

Vineri, 12 Ianuarie, Ora 18:30 - Hotel Siqua București


chevron-down

La început de an vă invităm la un nou eveniment marca “Șlefuitorul de Diamante” :


Meditația ca unealtă pentru evoluția personală și în carieră face parte din Nivelul 3 al Sistemului

DCI (Antrenamentul Mental Pentru Succes) și se adresează tuturor celor care vor să își însușească în mod corect practica meditației.


În ziua de azi nu poți trece cu vederea despre practica meditației și beneficiile aferente la locul de muncă. Cursuri despre meditație și mindfulness apar în tot mai multe spitale, traininguri corporate, în rândul militarilor și în bootcampurile de antrenament al sportivilor. Subiectul “mindfulness și meditație” se regăsește în multe lucrări și studii de cercetare.


A devenit subiect în programa de studiu în multe facultăți din afară și chiar există post de angajat ca facilitator în practica meditației în diferite corporații.


De ce ar trebui să începi să implementezi obiceiul meditației în rutina ta zilnică ?


Toată ziua suntem înconjurați de dispozitive electronice care ar trebui să ne apropie și să ne ajute să economisim timp: telefonul mobil, laptopul și internetul wi-fi care ne impregnează corpurile aproape peste tot.


Însă aceste dispozitive ne-au făcut și mai ocupați și stresați. Ne pierdem capacitatea de a sta locului, în liniște, gândindu-ne la ce facem cu zilele și viețile noastre. Sindromul ADD (al atenției deficitare) a devenit o problemă gravă pentru mulți dintre noi, și mai ales pentru copiii noștri. În viitor se pare că nimenu nu se va mai putea concentra mai mult de câteva minute.


Când nu ne putem concentra, nu putem acționa. Nu putem avea idei noi; nu putem găsi soluții care să rezolve cu adevărat dificultățile cu care ne confruntăm; și ne pierdem viziunea de ansamblu asupra vieții. Eșuăm în încercarea noastră de a fi cu adevărat fericiți și liniștiți atât la serviciu în munca noastră, cât și acasă cu familia noastră.


În urmă cu mai bine de o mie de ani, înțelepții din Tibet au început să caute metode speciale de a concentra mintea, pentru a o face puternică și liniștită în același timp. Aceste metode se bazau pe învățături și mai vechi, din India antică.


Diamond X București ~ Anul Nou vine cu o nouă versiune a ta pentru succes 

 • check
  Vrei ca business-ul tău să se bucure de un drum ascendent și sigur?
 • check
  Vrei ca stresul să te ocolească pentru a-ți putea valorifica potențialul?
 • check
  Vrei să dispui de toată energia pentru a te concentra productiv pe afacerea ta?
 • check
  Profitul din afacerea ta reprezintă consecința unei decizii corecte. Ai vrea să dispui de mai multă inspirație în luarea deciziilor pentru a-ţi accelera profitul?
 • check
  Vrei să știi cum să faci față emoțiilor negative şi să le transformi în potențial?


Dacă ai răspuns DA acestor întrebări, atunci ești omul potrivit la locul potrivit.

Te invităm la un nou eveniment de antrenare a minții pentru succes în viață și în afacerea ta!

 

Ce vom învăța împreună în cadrul seminarului?

1

Cum te poate ajuta meditația pentru a avea succes în afacerea ta și în viața ta

Meditația, practicată în mod corect, poate avea efecte exponențiale în modul cum iei deciziile și respectiv în rezultatele muncii tale.

2

Cele 13 beneficii ale meditației

Un studiu amănunțit al beneficiilor meditației te poate ajuta să te disciplinezi mai bine și să fii în stare să practici zilnic.

3

Pașii spre a începe concret să meditezi și/sau să menții practica acesteia (dacă ai început-o deja)

Practica meditației te poate susține în munca ta doar dacă o practici zilnic. Pentru a putea practica zilnic este necesar să înveți cum să practici corect.

4

Cele 5 probleme-obstacol în practica meditației

Orice om care începe să mediteze, inevitabil se va întâlni cu cele 5 obstacole în calea meditației. Afli cum poți elimina obstacolele aplicând cele 8 antidoturi

unlock

Despre traineri:

Nour Ibrahim

Nour este  trainer acreditat în sistemul Șlefuitorului de Diamante. Este o susținătoare pentru drepturile omului, dezvoltarea în afaceri a femeilor și egalitatea între bărbați și femei și lucrează în cadrul proiectului “Advocacy for integration of refugees in Romania” finanțat de către Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru  Refugiați în România.


Nour este fondatoarea organizației Seeds For Peace care în parteneriat cu ACIP, contribuie pentru conservarea cărților străvechi din Tibel, iar Nour conduce proiectul “Threads of Wisdom” din România.

Octavian Baban

Ambasador și trainer acreditat în sistemul Șlefuitorului de Diamante, și inițiatorul proiectului Diamond Cutter România ce se ocupă cu educația și aplicarea sistemului DCI în afaceri și în viață. A contribuit la publicarea cărților lui Geshe Michael Roach în limba română și a organizat conferințele Business Intensive DCI.

Detalii logistice

 • check
  Unde: Hotel Siqua (București) - Calea Plevnei 59A
 • check
  Când: Vineri, 12 ianuarie, ora 18:30 - 21:00
 • check
  Nr Participanți: 40
 • check
  Preț: 30 RON (se va achita în ziua evenimentului, înainte de începere)

Rezervă-ți locul la eveniment completând formularul de mai jos !

Pentru orice detalii legate de înscriere și eveniment,

nu ezita s-o contactezi pe colega noastrăLivia Soare

la 0723.006.877

sau pe mail la livia.soare@diamondcutter.ro

2018 Thrive Landing Pages. All rights Reserved | Disclaimer