Șlefuitorul de diamante (carte audio) | Slefuitorul de Diamante

Șlefuitorul de diamante (carte audio)

Cartea “Șlefuitorul de diamante” în format audio este gata. Începând de azi, cartea se poate comanda și asculta.

Încă de prima dată de când am citit Șlefuitorul mi-am dat seama că aceasta este genul de carte pe care vrei s-o ai mereu cu tine.

Geshe Michael are o vorbă haioasă ori de câte ori predă în public aceste idei : “You will have to cook it !” (Lasă-le să se coacă !). Acum poți asculta din înțelepciunea cărții ori de câte ori ești pe drum sau la volanul mașinii, timp în care poți pune la copt ideile din ea.

Preț 90 RON

Pentru a comanda și a asculta cartea, fă click pe butonul de mai jos !

Comandă cartea aici

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.