Studiu de caz: Cum plantezi o afacere de 100.000 Euro | Slefuitorul de Diamante

Studiu de caz: Cum plantezi o afacere de 100.000 Euro

În acest material video vom prezenta un studiu de caz simplu și la obiect – Cum pui bazele unei afaceri de 100.000 Eur pe an, cifră de afaceri, folosindu-te de modelul Șlefuitorului de Diamante.

În cadrul evenimentului Open Connect, organizat de Dragoș Rouă, Gec Diaconu, unul din membrii Diamond Cutter România, a avut un mentoring despre cum să pui bazele unei afaceri de 100.000 Eur, ajutându-i pe alții să aibă succes.

Este vorba de Reiki Rays, siteul la care lucrează Gec din 2012 și până acum. Îmi place că a oferit și exemple clare despre momente din parcursul afacerii când nu a avut mereu intenția de a ajuta pe ceilalți și cum imediat se resimțea asta asupra succesului firmei.

Iar apoi, imediat ce și-a mutat focusul de la câștigul 100% individual, la câștigul colectiv, al tuturor celor implicați în ecosistemul afacerii lui, imediat s-a văzut creșterea profitului.

Sunt sigur că în viitorul apropiat, vom vedea cât mai multe astfel de afaceri “plantate” în mod sănătos, conform cu principiile corecte ale cauzei și efectului. Gândește-te cum ar fi să trăiești într-un astfel de mediu, în care fiecare antreprenor caută să creeze valoare pentru toți !

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.