Studiu de caz : Cum a avut Florin o creștere de 300% în 2015, aplicând managementul karmic | Slefuitorul de Diamante

Studiu de caz : Cum a avut Florin o creștere de 300% în 2015, aplicând managementul karmic

Săptămâna trecută. în timpul desfășurării Open Connect Summit l-am avut la mine în vizită pe Florin Pasat, și cu ocazia asta am zis să mai stăm puțin la o vorbă.

Pentru cine încă nu-l cunoaște pe Florin, el este fondatorul proiectului www.atrageabundenta.ro, proiect care se ocupă tot cu educarea mentalității pentru creerea abundenței în viața fiecărui om.

Florin este printre cei mai disciplinați practicieni ai Șlefuitorului, în primul rând pentru că se folosește de acest sistem pentru a schimba viețile a mii de oameni, dar și pentru propria lui afacere.

În interviul din acest episod discutăm despre cum a aplicat Florin managementul karmic în gestionarea afacerii sale. Vei auzi câteva detalii practice ce pot face diferența între rezultate mediocre și salturi cuantice în cariera ta.

Câteva puncte principale ale discuției:

  • O creștere anuală de 300% în cifra lui de afaceri.
  • Negociere discounturi servicii VS. Plata completă a serviciilor
  • Oportunități ce apar (aparent) din senin
  • Lipsa de stres a unui manager karmic
  • De ce să plătești mai mulți bani la stat

Spor la grădinărit !

PS. Pentru cursul Management Karmic din 16-17 aprilie te poți înscrie făcând click aici !

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.