Succes interior, succes exterior curs

Succes Interior , Succes Exterior

In intreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a gasi in “Șlefuitorul de Diamante” strategii care ii ajuta sa obtina succesul pe plan financiar si in viata personala. In doar zece ani, aceasta carte – care are la baza intelepciunea din “Sutra Slefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetana – a devenit Biblia in domeniul afacerilor.

Slefuitorul de Diamante nu este doar o carte ce te invata cum sa faci business etic si de succes, poti aplica aceste principii in orice domeniu al vietii tale in care doresti sa faci o schimbare.

Mă Înscriu !

De ce sa incepi sa aplici aceste principii in viața ta?

Incepem avand un job sau o afacere proprie care ne ofera destui bani ca sa ne acoperim nevoile de baza. Stim in fiecare luna de unde o sa platim chiria si facturile, ba chiar ne permitem din cand în cand cate o mini-vacanta. Dar pe de alta parte, suntem atat de prinsi cu munca incat nu mai avem timp de familie, de prieteni, de relaxare. Traim in conditii mai bune, avem o masina mai frumoasa, dar daca venim acasa atat de obositi ca nu mai putem face nimic altceva decat sa ne prabusim in pat, cand ne mai bucuram de lucrurile pe care ni le aduc banii? Daca avem o casa mare si frumoasa, dar nu avem cu cine s-o impartim, clar, ceva nu e în regula. Avem nevoie de conexiune, familie, prietenie, iubire.

O alta situatie des intalnita: avem o afacere sau o functie inalta cu mari responsabilitati intr-o corporatie. In fiecare zi suntem nevoiti sa luam zeci, sute de decizii si aproape niciodata nu stim sigur ce va functiona. Suntem intr-un continuu joc de carti cu viata si asta ne face in timp sa devenim stresati, obositi, ba chiar sa ne imbolnavim fizic. Pe langa bani, avem nevoie de o minte limpede, de relatii armonioase, de un corp sanatos si de pace interioara ca sa putem trai o viata implinita. Cum ar fi sa nu mai fii nevoit sa iei decizii? Cum ar fii sa stii ca orice decizie iei, ea va functiona? Garantat, 100%. Crezi ca e imposibil? Dar daca ai invata de la alti oameni care au facut si fac asta in fiecare zi?

Cand intr-un final, de obicei dupa zeci de ani de munca, ai reusit sa echilibrezi partea financiara cu cea personala, adica ai si independenta financiara si o familie armonioasa si un corp sanatos, iti dai seama ca tot nu te simti implinit. Ceva lipseste. Iti dai seama ca ceea ce iti aduce cea mai mare implinire este sa ii ajuti pe altii sa aiba succes, sa fie fericiti la randul lor. Este momentul in care majoritatea celor care ajung milionari incep sa-si doneze masiv averile. Se implica in actiuni caritabile si isi dedica restul vietii ajutorarii altora. Te-ai intrebat vreodata de ce fac asta?Succes Interior

 

Oare cum ar fi să le ai pe toate?

 • Sa ai si abundenta financiara
 • o familie fericita
 • sanatate
 • pace interioara
 • sa aduci si o contributie remarcabila la binele celor din jurul tau, al intregii lumi?

Asta e promisiunea Șlefuitorului, pentru tine !

Sistemul Diamond Cutter te invata pas cu pas cum sa traiesti astfel incat sa ai tot ceea ce ti-ai dorit, in acelasi timp, fara sa sacrifici nicio componenta pentru a o obtine pe alta. Ai nevoie de toate, in acelasi timp, ca sa fii tu, la adevaratul tau potential. Si daca ai sti ca drumul care te duce la a obtine tot ceea ce iti doresti este un drum care face lumea un loc mai bun, ai mai ezita sa-l urmezi?

Ce vei învăța mai exact în acest curs:

 

 • Principiile Sistemului Diamond Cutter: Depășirea idei resurselor limitate; Principiile străvechi pentru a înțelege cum funcționează cu adevarat realitatea; Metode Tibetane pentru pregătirea minte-corp; Cum rezultă lumea ta înconjurătoare din semințele mentale; Managementul semințelor mentale pentru succes; Îmbunatățirea noilor semințe mentale pozitive și eliminarea vechilor semințe negative;
 • Focus pe afaceri: – Cum sa treci dincolo de deciziile conceptului firmei si al brandingului.
 • Antrenament Mental: Fundamentele unei practici zilnice a meditației
 • Antrenamentul condiției fizice: Primii pași în practica Executive Yoga – Nivelul 1
 • Partenerul karmic de afaceri: Cum să identifici candidați pentru o colaborare de succes
 • Contorizarea zilnica a succesului: Cum sa începi și cum să completezi carnețelul 6x

 

Cine vor fi îndrumătorii tăi în acest curs:

5hats-octavian

Octavian Baban

Ambasador & Trainer DCI România

Îndrumător în practica mindfulness și inițiatorul proiectului Diamond Cutter România (Șlefuitorul de diamante), ce se ocupă cu educația și aplicarea învățăturilor tibetane în afaceri și în viață. A contribuit la publicarea cărților lui Michael Roach în limba română și a organizat conferințele Business Intensive DCI.

liviu taloi

Liviu Taloi

Membru DCI România

Cofondator la ECOMpedia – cea mai mare resursă de informații gratuite despre ecommerce-ul românesc și Community Manager la GPeC

A consiliat peste 100 de magazine online, cele mai multe din ele devenind lider pe nișele unde activează.

 

Succes interior, succes exterior - Curs Online

270 RON

 • Acces în platforma online
 • Peste 12 ore de material video
 • Manual de lucru
 • 30 zile suport online
 • BONUS: Prima conferință introductivă cu Michael Roach din Sofia

Testimoniale