DCI 2 Intro - Episodul 1: Ce se întâmplă atunci când nu-ți urmezi pasiunea? | Slefuitorul de Diamante

DCI 2 Intro – Episodul 1: Ce se întâmplă atunci când nu-ți urmezi pasiunea?

Pe toată perioada verii vom face o serie de materiale video despre cea mai importantă tematică a momentului : Talent, Pasiune, Vocație. 

Împreună cu Florin, colegul meu din trupa Five Hats, vom ține săptămânal aceste episoade pentru a te familiariza mai mult cu conceptele. Pregătim terenul pentru septembrie, când vei primi direct de la Geshe Michael Roach în persoană, transmisia învățături Șlefuitorului despre acest subiect. Consider că acesta este cel mai important subiect pentru toți cei care vor să facă un salt cuantic în viețile și carierele lor.

Află mai multe detalii despre evenimentul DCI 2 !

În primul episod al acestei serii, vorbim despre “simptomele unei veiți trăite fără pasiune”.

Câteva puncte pe care le-am atins în conversația noastră:

  • cum recunoști mai bine sentimentul că nu ești 100% pe direcția pasiunii tale
  • de ce conștientizarea impermanenței este cel mai bun antidot împotriva evitării pasiunii
  • metode convenționale de găsire a pasiunii Vs. Cei 4 pași (metoda ultimă)
  • despre o frică superioară pe care e bine s-o ai și care te motiva să avansezi pe drumul tău
  • plantarea pasiunii – o activitate continuă

Îți recomand să vizionezi aceste episoade cu un pix în mână, atât pentru a nota ideile cât și pentru a ține minte ideea că tu ai un potențial ascuns, și că tot ce poți tu deveni, ține 100% de tiparele tale mentale.

Ne re-auzim joia viitoare !

Octav

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.