"The Amazing You" Interviu | Slefuitorul de Diamante

“The Amazing You” Interviu

Am vrut să fac un interviu cu Dr. Dragoș (realizatorul documentarului The Amazing You), pentru că vreau să arăt cât mai multor oameni că e posibil să realizezi orice vis îți propui atunci când ajungi pe calea corectă. El este primul român care a realizat un film documentar de dezvoltare personală. Iar drumul pe care l-a parcurs Dragoș poate fi o inspirație pentru mulți.

Mai mult decât detaliile specifice ale călătoriei lui de până acum, am discutat în acest interviu și despre câteva din corelațiile cauzelor ce au dus la îndeplinirea proiectului său. Pentru că mai mult ca sigur, orice succes în drumul tău trebuie să aibă o cauză specifică.

Câteva din punctele atinse în acest interviu:

  • Cum să-ți urmezi pasiunea indiferent de ce ar presupune acest lucru
  • Cum a ajuns să fie difuzat periodic  documentarul într-o școală din Siria
  • Exemple despre cum poți să servești și să ajungi la mentorii tăi
  • Cum faci să nu mai duci grija cazării oriunde ai călători pe lumea asta

Enjoy !

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.