Topicul evenimentului DCI din Septembrie | Slefuitorul de Diamante

Topicul evenimentului DCI din Septembrie

Mă bucur să te anunț că suntem aproape gata cu pregătirile pentru lansarea evenimentului din Septembrie 2016.

20-21 Septembrie – DCI Nivelul 2 – “Talent, Pasiune, Vocație”. 

Este o oportunitate incredibilă de a descoperi cum poți aprofunda această înțelepciune. Dacă DCI #1, “Succes Interior, Succes Exterior”, a fost în mare parte despre acomodarea cu noul model de gândire pentru succes în afaceri și în viață, acum mergem mai în profunzime, înțelegând cum putem să “plantăm” și menirea pentru care am venit noi pe această lume.

Vom deschide înscrierile în curând, plus vei primi și mai multe detalii despre tema evenimentului. Când deschidem înscrierile, în mod sigur te voi anunța pe mail, dacă încă nu ești abonat la Newsletter, o poți faci chiar aici. Până atunci, fii sigur să-ți salvezi datele în calendar: 20-21 Septembrie 2016.

Eu sunt super recunoscător că îl avem invitat pe Geshe Michael Roach și în acest an în România. La nivel international echipa DCI țin cursuri în 28 de orașe anual. Efortul și timpul necesare acestei activități sunt imense, dar în schimb energia de grup este foarte pozitivă și transformațională pentru toți cei implicați.

Detalii despre eveniment și înscriere aici : Click pentru mai multe detalii despre eveniment !

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.