UN VIS DESPRE A-MI FACE PARTENERUL MAI AFECTUOS | Slefuitorul de Diamante

UN VIS DESPRE A-MI FACE PARTENERUL MAI AFECTUOS

Vis: Să presupunem că aș vrea ca partenerul meu să-mi arate mai multă afecțiune, așa cum o făcea când ne-am căsătorit.

Mod vechi de a încerca să ating acest vis: Aș putea să încerc să am o conversație cu partenerul meu și să îl/o conving că ar trebui să-mi arate mai multă afecțiune; și dacă nu va face asta, să încerc să nu vorbesc cu el/ea timp de câteva zile, ca să știe că nu îmi place ceea ce face.

Nou mod de a atinge acest vis: Cred că aș putea să mă concentrez pe Exemplul cu Pixul pentru o săptămână. Cred că dacă ajung să înțeleg cu adevărat că felul în care se poartă partenerul meu vine de la mine, atunci sentimentele mele față de întreaga situație, și cum o abordez, s-ar schimba complet. Aș fi mai dispus să îmi schimb partenerul prin plantarea semințelor, și asigurându-mă că semințele sunt udate.

Principiile care se aplică în această zonă a vieţii tale sunt „Respectă relaţiile celorlalţi” şi „Adu oamenii împreună” (opusul de la „separă” sau „divide”).
Cea mai puternică sămânţă pe care să o plantezi pentru a avea o relaţie de cuplu împlinită este să petreci o oră pe săptămână cu o persoană care experimentează singurătate. Atunci când vrei o relaţie de cuplu împlinită esenţa acestei dorinţe este să primeşti atenţie, grijă, afecţiune. Ca urmare, oferă atenţie, grijă, afecţiune unei persoane care are nevoie de aceste lucruri. Poate să fie unul dintre părinţi, poate să fie unul dintre bunici. Poate să fie un copil de la un cămin de copii, poate să fie o persoană în vârstă de la un cămin de bătrâni sau poate să fie un vecin.
Dacă în acest moment nu ai timpul necesar, atunci cel mai simplu lucru pe care poţi să-l faci ca să plantezi o relaţie împlinită este să te rogi pentru ca persoanele singure să primească atenţie, grijă, afecţiune.

Pentru a invăța și a practica noul mod te incurajăm să citești articolul următor:

Grădinăritul – Cum plantezi o relație împlinită

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.