UN VIS DESPRE O MARIRE DE SALARIU | Slefuitorul de Diamante

UN VIS DESPRE O MARIRE DE SALARIU

Vis: Să presupunem că aș vrea să obțin o mărire de salariu la muncă.

Mod vechi de a încerca să ating acest vis:

Aș putea petrece mult timp și efort încercând să mă apropii de șeful meu, și să îl fac să asculte toate motivele pe care le am pentru care ar trebui să îmi dea un salariu mai mare. Sau aș putea să îi critic pe toți ceilalți colegi de la birou care ar muncesc mai puțin și primesc mai mult.

Nou mod de a atinge acest vis:

Observ câteva instrumente pe care le-aș putea folosi, dar în mod evident cel mai bun ar fi Cei Patru Pași Starbucks. Aceasta înseamnă că mai întâi aș decide clar că acesta este obiectivul pe care vreau să lucrez acum, vreau un salariu mai mare. În al doilea rând, aș alege o persoană pe care o cunosc, poate chiar un coleg, și care vrea de asemenea o marire de salariu, și aș face un plan pentru a o ajuta să atingă acest obiectiv. În al treilea rând, aș urma efectiv acest plan, și aș scoate acea persoană la o cafea pentru a discuta despre cum aș putea eu să o ajut să-și îndeplinească obiectivul. Și apoi în cele din urmă aș face Meditația Cafelei în fiecare seară, pentru a pune a pune apă sămânța pe care am plantat-o în timpul primilor trei pași.

Asta-i tot si chiar functionează!

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.