[Video] Cum să completezi carnețelul de 6 ori pe zi | Slefuitorul de Diamante

[Video] Cum să completezi carnețelul de 6 ori pe zi

Pentru cine a citit Șlefuitorul, știe că cea mai importantă practică din toată cartea este Tundruk (Carnețelul de 6X/Zi). Unii îi mai zic și “cartea confesiunilor”, dar mai potrivit se poate numi “cartea purificării”.

De ce?

Pentru că dacă-l ții zilnic, ai o șansă reală să-ți eliberezi total mintea de tiparele negative. A fi un om moral se reduce la fiecare mic gest, vorbă sau gând pe care le faci zilnic. Lucruri ce par oricât de mici și neînsemnate, pot avea un efect exponențial în timp, mai ales dacă și meditezi asupra lor.

Dacă ai studiat prea mult și rezultatele întârzie să apară, aceasta este cea mai eficientă metodă. Meditația zilnică plus carnețelul te vor ajuta să-ți schimbi tiparele mentale. Iar schimbându-ți tiparele mentale, îți schimbi viața. Realitatea ți-o creezi zilnic prin tot ceea ce faci, spui și gândești. Ce vei percepe ca realitate peste 6 luni este determinat 100% de ceea ce faci, spui și gândești în prezent.

Așa că urmărește acest material video în care am dat o explicație cât mai concisă despre cum poți completa acest carnețel și îndrăznește să-ți îndeplinești orice vis !

Pentru mai multe detalii îți recomand să consulți și materialul făcut de Geshe Michael Roach, http://www.theknowledgebase.com/products/thebook-newyork-geshemichael, iar dacă mai ai întrebări despre carnețel, vino odată la una din întâlnirile noastre de grup și vom clarifica tot.

 

 

Iată ce zic și câțiva dintre membrii Diamond Cutter România despre cum i-a ajutat pe ei completarea zilnică a carnețelului:

Inspirație !

Gec Diaconul

GecEu completez de aproape un an. Am scăpat de probleme importante cum ar fi certuri cu cei din jur, în familie, “fricțiuni” cu părinții (acum e un flow și o înțelegere foarte frumoase pentru care sunt super recunoscător). Am redus cu 90% văicărelile celor din jur. Am pornit de la o lipsă cronică maximă de timp, acum am timp să fac aproape tot ce vreau – sau chiar dacă nu am timp, nu mai am aproape niciun stress. Plus multe alte chestiuni mai mici. Toate aceste probleme, bineînțeles, le plantam eu însumi, prin vorbind în moduri care despart oamenii (subtil așa…), văicărindu-mă (tot așa, subtil…) fiind zgârcit cu timpul meu și “ținând cont de fiecare minuțel” etc.

De asemenea, am făcut un mare salt când am început să meditez zilnic. Dar pentru început, carnețelul a făcut multe, multe minuni, abia când era foarte bine integrată practica carnețelului am început meditația zilnică (am încercat și mai devreme dar nu mi-a ieșit).

E bine să știm corelațiile (de recitit capitolul 7 din Șlefuitor de câteva ori dacă e posibil) ca să știm pe ce avem nevoie să lucrăm mai intens.

Mult succes tuturor!

Daniel Matei

dani mateiEu de când completez, am reușit sa fiu mult mai calm și mai înțelegător. Sunt mai concentrat pe ce fac și parcă totul e mai clar. Pot spune ca am si mai mult timp liber, ma trezesc la 5:01 si e foarte ok. Carnețelul ma face sa fiu atent cu ce plantez, mici chestii care cresc mari. SI MAI IMPORTANT iți arata ce tot faci negativ, doar de aici vin toate problemele tale!

Succes !

testimonial carnetelul - arotaritei maria

Vă urez să vă schimbați iremediabil în bine !!

Octav

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.