Ep 3 - Vocația Și Talentul Ultim | Slefuitorul de Diamante

Ep 3 – Vocația Și Talentul Ultim

În episodul 3 al seriei noastre introductive pentru DCI 2, discutăm despre ce înseamnă să îți urmezi vocația, despre cum se leagă pasiunea în tot acest demers și cum se manifestă talentul ultim (al 3-lea tip de talent).

Toate 3 sunt esențiale pentru a înflori percepția unei vieți trăite cu sens.

Află mai multe detalii despre evenimentul DCI 2 !

PS. Nu știu cum ești tu, dar eu când mă gândesc la cum poate înflori țara noastră dacă toată lumea ar începe să aplice cei 4 pași pentru tot ceea ce-și doresc să realizeze mă bucură nespus de mult. Avem o șansă reală de a schimba cu adevărat realitatea în care trăim.

Enjoy !

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.