Webinar: Un sistem prin care să-ți conduci afacerea și care funcționează de fiecare dată

Prezentare LIVE susținută Marți, 15 Mai, ora 17:30 de Octavian Baban. Rezervă-ți locul completând formularul de mai jos!

adrian cioriță

M-au ajutat întâlnirile clubului sa am mai mult control asupra viitorului meu. Îmi place sa-mi asum răspunderea 100% pentru succesul sau insuccesul meu. Nu cred in coincidențe, ghinion, crize si alte cauze nefavorabile. Cand ceva functioneaza in defavoarea mea am invatat sa-mi păstrez pacea mintii și să acționezi pentru un viitor de succes. DCI s-a potrivit cu nevoile si dorintele mele si aplicând principiile am făcut cea mai mare vanzare din cariera mea de consultant imobiliar.

Adrian Cioriță - Consultant Imobiliar

Iată ce vei învăța în cadrul acestui webinar!

Despre cum a luat naștere Sistemul Diamond Cutter

O scurtă introducere despre sistemul Diamond Cutter ca metodă de gestionare a unei afaceri și cum a ajuns să fie aplicat de antreprenori din lumea întreagă.

Cele 5 obiective ale unei afaceri

Cele 5 obiective de care să avem în vedere atunci când ne implicăm într-un proiect, afacere sau orice activitate și care ne aduc cu adevărat satisfacție în munca pe care o întreprindem.

Despre metodele care funcționează unerori și un sistem care funcționează de fiecare dată

Înveți să faci diferența între metodele convenționale și de ce e bine să înțelegi ce face ca aceste metode să funcționeze de fiecare dată. Înțelegând această diferență, nu vei mai aplica orbește orice sistem convențional de gestiune a unei afaceri.

Înțelegerea corectă

Cum să începem să dezvoltăm înțelegerea corectă pentru a aplica un sistem care funcționează de fiecare dată.

Cei 4 pași pentru îndeplinirea obiectivelor

Discutăm despre cea mai simplă metodă prin care ne putem îndeplini orice obiectiv ne propunem. În cadrul webinarului vei avea ocazia să-ți faci planul celor 4 pași pentru propriul tău obiectiv.

Grupul Mastermind

Îți vom propune să iei parte la grupul mastermind ce se formează în această perioadă și în care timp de 3 luni de zile vom lucra orientat pe rezultate, aplicând Sistemul Diamond Cutter.

DSC_0001

Webinar susținut de Octavian Baban

Octavian este ambasador și trainer acreditat în sistemul Șlefuitorului de Diamante, inițiatorul proiectului Diamond Cutter România ce se ocupă cu educația și aplicarea sistemului DCI în afaceri și în viață. A contribuit la publicarea cărților lui Geshe Michael Roach în limba română și a organizat conferințele Business Intensive DCI.

Din comunitate fac parte mulți profesioniști cât și mulți proprietari de afaceri mici și mijlocii, care aplică cu succes sistemul Șlefuitorului în munca și viața lor.

Rezervă-ți locul la webinar!

Marți, 15 mai, ora 17:30 - 19:00, participi live. Click pe butonul roșu pentru a te înscrie !