Ziua Cercului (Cum sa actionezi pe termen lung) | Slefuitorul de Diamante

Ziua Cercului (Cum sa actionezi pe termen lung)

Ziua Cercului, asa cum este descrisa in capitolul capitolul 11 din Slefuitorul de Diamante, este
ziua in care iei o pauza de la activitatea ta principala zilnica.

Scopul Cercului este de a te reconecta prin practica meditatiei. O zi pe septamana, preferabil miercuri deoarece este la mijloc, iti iei liber si practici meditatia.

Eric Brinkman, (trainer DCI) ne ofera mai multe detalii despre cum poti integra acest ritual in viata ta.

 

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.